“Drvodom”.

06.09.2023. - Biznis

Svi koji opremaju ili renoviraju svoj dom ili poslovni objekat imaju jedan cilj – a to je da im taj prostor odiše elegancijom, udobnošću i funkcionalnošću. Za postizanje tog cilja, ključno je odabrati kvalitetan namještaj koji će ne samo estetski obogatiti prostor, već pružiti i dugotrajnu vrijednost.

Kvalitetan namještaj ne samo da stvara vizuelni utisak već utiče i na udobnost, funkcionalnost i atmosferu svake prostorije.

Vodeća kompanija

U svijetu kvalitetnog namještaja izdvaja se kompanija Drvodom d.o.o., kao jedan od vodećih distributera materijala za proizvodnju pločastog namještaja u Bosni i Hercegovini, nudeći paletu proizvoda i usluga koja može da ispuni očekivanja svih onih koji žele stvoriti dom ili poslovni prostor iz snova.

Drvodom je odličan partner svima koji teže izuzetnosti u svom okruženju, te već dugi niz godina profesionalno i kvalitetno servisiraju proizvođače namještaja u BiH, ali i krajnje kupce namještaja po mjeri.

Kompanija Drvodom je osnovana 2002. godine kao odgovor na potrebe tržišta u segmentu opskrbe visokokvalitetnim materijalima za proizvodnju pločastog namještaja. Od tada do danas postali su jedan od vodećih distributera sa mrežom drvnih centara u Sarajevu, Banjaluci, Tuzli, Bijeljini i Ljubuškom.

Svi njihovi centri su opremljeni sa vrhunskim mašinama za rezanje, kantiranje i obradu pločastih materijala koji kupcima osiguravaju odličan kvalitet uz kratke rokove isporuke.

Takođe, navedeni prodajni centri, kao jedni od najvećih takve vrste u BiH, svojom ponudom i logistikom mogu zadovoljiti najzahtjevnije kupce u najkraćem roku. Njihova ponuda se kontinuirano proširuje novim i atraktivnim materijalima, koji su kvalitetno prezentovani u prodajnim salonima.

Uz kvalitetne sirovine do finalnog proizvoda

Drvodom se bavi distribucijom pločastog namještaja i pratećih materijala, nudeći sve što je potrebno za izradu savršenih komada namještaja. Bez obzira da li je riječ o kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili radnom prostoru, Drvodom nudi raznovrsne materijale i dizajne koji omogućavaju prilagođavanje svakog komada namještaja željama i potrebama klijenata.

U prodajnom programu firme mogu se naći svi materijali potrebni za izradu pločastog namještaja, opremanja vlastitog doma, restorana, hotela i drugih poslovnih i privatnih objekata. Osim materijala za uređenje enterijera, posjeduju i dugogodišnje iskustvo u prodaji i montaži ventilirajućih compact fasada proizvođača Fundermax.

Njihov glavni dobavljač je PFLEIDERER grupacija Njemacka, koja im je snažan partner za nabavku visokokvalitetnih ploča na bazi drva.

Savršenstvo po mjeri vaših želja

Jedan od ključnih aspekata koji čini Drvodom izborom broj jedan za sve koji planiraju opremiti svoj dom ili poslovni objekat je to što klijentima nude kvalitetne materijale koje obrađuju za namještaj po mjeri. Dakle, klijentima omogućavaju da dobiju komade namještaja koji su idealno prilagođeni dimenzijama i potrebama prostora.

Bilo da je riječ o prostranoj kuhinji koja zahtijeva funkcionalne elemente ili o dnevnom boravku koji zahtijeva estetski privlačne komade namještaja Drvodom nudi ne samo proizvode visokog kvaliteta, već i stručnost i podršku koja arhitektima, ali i pojedinicima omogućava da njihove vizije postanu stvarnost.

Na web stranici drvodom.ba dostupan je širok spektar proizvoda i usluga koji buduće klijente mogu inspirisati i pomoći im da stvore funkcionalan i moderan prostor.

Bijeljina.com