Liderstvo u komunikaciji

25.03.2024. - Biznis

Brzi način života, sve manja minutaža pozornosti, sve veći planovi profita, različiti izvori informacija, financijska izvještavanja, izvještavanja o okolišnom, društvenom i upravljačkom načelu poslovanja (ESG – environmental, social, governance) jedna su medalja svake organizacije, a s druge strane javnost i mediji žele vidjeti lica pojedinaca koji upravljaju tim kompanijama.

Percepcija lidera povećava vrijednosti brendova, robnih marki i usluga, a kako lideri komuniciraju pod motom „Liderstvo u komunikaciji“ bit će tema 22. međunarodne PRO PR konferencije, izjavio je Danijel Koletić, utemeljitelj i predsjednik organizacijskog odbora nakon online sjednice organizacijskog odbora. Od 3. do 6. aprila 2025. konferencija će se održati u hotelu Katarina u Selcima, na Rivijeri Crikvenica. 

“Iznimna mi je čast što Vas mogu pozvati na PRO PR konferenciju, koja će se po drugi put održati na Rivijeri Crikvenica, točnije u Hotelu „Katarina“ u Selcu. Svaki ovakav susret je od velikoga značaja za stručnjake iz sfere odnosa s javnošću. Ova konferencija ne samo da ih spaja, ona spaja ideje, stvara poslovne suradnje i prijateljstva. Koliko god da se bavimo komunikacijom i oglašavanjem, mjesecima ili desetljećima, napredak tehnologije i novi pravci u PR-u nas „tjeraju“ na svakodnevnu edukaciju. Prava informacija u pravo vrijeme je ono što nas uvijek može držati u trendu. Veseli me činjenica što će svoja iskustva i znanja podijeliti mnogi inozemni PR stručnjaci te vjerujem da će svim sudionicima ovo iskustvo biti informativno i inspirativno. Želim Vam, u osobno ime i u ime TZG Crikvenice, najsrdačniju dobrodošlicu na rivijeru na kojoj odmor nije samo sunce i more, koja je još u 19. st. zauzela svoje mjesto na turističkom tržištu i od ribarskoga mjesta postala jedno od vodećih turističkih središta na Kvarneru. Vjerujem da će svim sudionicima konferencije Rivijera Crikvenica pokazati zašto je posjet njoj uvijek dobra ideja!” izjavila je Marijana Biondić, direktorica turističke zajednice grada Crikvenice.