MASS-light na novoj lokaciji i luksuzno redizajniranog izgleda (FOTO)

29.06.2023. - Biznis

Ekskluzivni prodajni salon dekorativne i led rasvjete MASS-light od danas je na novoj lokaciji u Bijeljini, adresa Komitska broj 5, u krugu kompleksa svečanog salona „Exkluziv“.

Zastupnik i partner firme Mass-light za područje Bijeljine je preduzeće „M&M Eko-elektro“ koje se već dugi niz godina bavi prodajom led i dekorativne rasvjete.

Milenko Mićanović direktor bijeljinske firme „M&M Eko-elektro“   izjavio je da je novootvoreni salon rasvjete jedan od tri najveća u Bosni i Hercegovini, te da je riječ o partnerskoj saradnji ovog preduzeća sa firmom „Saša Trade“ iz Doboja.

Smatramo da je ovo kruna našeg poslovanja i dugogodišnje saradnje, a “Mass light” je brend koji je za kratko vrijeme zauzeo vodeću poziciju u proizvodnji i prodaji rasvjetnih tijela. Pod ovim krovom nalaziće se i uprava i operative preduzeća “M&M Eko-elektro” jer se bavimo i izvođenjem radova i projektovanjem enterijera. Kupci će sigurno biti zadovoljni ponudom i svako će moći da pronađe nešto za sebe, poručio je Mićanović.

Dejan Pavlović, menadžer kompanije „Mass-light“ sa sjedištem u Doboju, istakao je da je riječ o ekskluzivnom salonu rasvjete u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

“Došao je dan kada predstavljamo glamurozan salon, koji će zadovoljiti sve potrebe naših kupaca. Osim toga, ljudi koji rade enterijere, arhitekte, dizajneri, ne moraju d aidu u Evropu po nove ideje. Evropa je sada u Bijeljini”, naglasio je Pavlović.

Sve kupce koji posjete MASS-light salon rasvjete u naredna 3 dana očekuje poseban popust od -20 %.

Robna marka MASS-light je odmah nakon osnivanja prepoznata na tržištu kao ozbiljan brend koji je za kratko vrijeme zauzeo vodeću poziciju u proizvodnji i prodaji rasvjetnih tijela i prateće opreme.

Robne marke MASS-light, E-light i MSL su vrlo brzo prepoznate kao snažni brendovi koji su zauzeli vodeću poziciju na tržištu rasvjete i prateće opreme.

U njihovoj bogatoj ponudi rasvjetnih tijela pronaći ćete sve vrste lustera, visilica, plafonjera i reflektora. Zatim, zidne, podne, stolne, dječje i spot svjetiljke, LED tube i trake, šinsku rasvjetu, ulične lampe, UFO lampe i lampe za benzinske pumpe, reflektore za stadione i tunele, te raznu industrijsku rasvjetu.

Ova lifestyle trgovina mjesto je inspiracije profesionalcima koji se bave uređenjem interijera, ali i onima koji uređuju svoj dom, preuređuju životni ili radni prostor, i tragaju za atmosferom u ambijentu koju im samo rasvjeta može pružiti.

Osim u Bosni i Hercegovini, MASS-light ostvaruje odlične rezultate i na tržištima Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

 

Bijeljina.com