Doživite kremastu harmoniju bijele čokolade i jagode u novoj Pink Latte Ice Coffee

12.06.2024. - Biznis

Ono o čemu ste dugo sanjali je sada tu, samo gutljaj od vas. Stigla je Pink Latte Ice Coffee koja je spremna da vam naredne sunčane dane učini još ljepšim. HELL se uvijek trudi da svojim potrošačima izmami osmijeh na lice, a ovaj put će osmijeh biti najveći do sada zato što je novi Pink Latte apsolutni užitak. Ovaj jedinstveni limitirani ukus je mjesto gdje je kafa upotpunjena harmoničnom kombinacijom ukusa jagode i kremaste bijele čokolade.

Spremna za konzumaciju, Pink Latte Ice Coffee pored jedinstvene i uzbudljive kombinacije ukusa, stiže u privlačnom, živopisnom pakovanju koje potrošači mogu lako uočiti gdje god da krenu! Po prvi put u istoriji brenda, ovaj specijalni proizvod biće ekskluzivno dostupan samo ograničeno vrijeme. Probajte ga dok možete!

HELL ICED COFFEES se prave od prave arabika i robusta kafe, a sada su još uzbudljivije sa novim članom porodice. Pink Latte napitak sadrži 40 mg/100 ml kofeina i napravljen je od 70% nemasnog UHT mlijeka i ne sadrži nikakve konzervanse, niti umjetne boje. Limenke od 250 ml novog ukusa za uživanje su ekološki prihvatljive, jer je to aluminijumska ambalaža koja se može beskonačno reciklirati. Zahvaljujući veličini limenke možete uživati ​​u proizvodu kod kuće, u kancelariji ili na putu.

Uživajte u harmoniji ukusa bijele čokolade i jagode u novoj Pink Latte Ice Coffee i ne zaboravite da je napitak najboljeg ukusa kada se servira rashlađen.

Pink Latte je dostupan širom BiH na poznatim prodajnim mjestima.