“InCor”: Podrška onima koji zapošljavaju

28.05.2022.

Inovacioni centar za održivi razvoj – InCOR Bijeljina, koji je osnovan od strane Gradske uprave i Odsjeka za za lokalni i ekonomski razvoj i evropske integracije, uspješno realizuje besplatne obuke iz Digitalnog marketinga u sklopu projekta „Digitalne transformacije u biznisu – DigitalBIZ“.

Obuke su namjenjene predstvanicima  privatnih i javnih preduzeća iz Bijeljine, kako bi stekli nova, moderna znanja i vještine u skladu sa zahtjevima tržišta i na taj način unaprijedili svoje poslovanje.

Polaznici zadovoljni obukom-unaprijedili znanje

Jedna od polaznica InCOR-ove obuke bila je Lana Milošević iz Bijeljine koja je svoje iskustvo podijelila sa pratiocima portala Bijeljina.com, ocijenivši obuku izuzetno profesionalnom.

Lana Milošević, polaznik obuke InCOR-a

„Veoma mi je drago što sam privatila poziv. Kao neko ko je 15 godina u marketingu, jako mi je značajno i korisno bilo da razmjenim iskustva, saznam novosti u ovoj oblasti i naučim neke nove stvari jer se u oblasti digitalnog marketinga inovacije dešavaju na dnevnom nivou te se znanja moraju “updejtovati” istim tempom. Predstavnici agencije Web Studio iz Mostara su veliki stručnjaci i imaju dosta praktičnog iskustva u radu sa klijentima u zemlji i inostranstvu. Zaista cijenim činjenicu da imamo u našem gradu tako proaktivne mlade ljude koji nastoje svojim radom da unaprijede našu lokalnu zajednicu“, kaže Miloševićeva.

Podrška onima koji zapošljavaju

Kroz aktivnosti koje se ralizuju u InCOR-u daje se doprinos konkurentnosti, preduzetničkom okruženju i održivom privrednom razvoju Bijeljine, podsticanjem razvoja malog i srednjeg preduzetništva navodi Ankica Todorović, šef Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije.

Ankica Todorović, šef Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije

„Želja nam je bila da se naš Inovacioni centar razlikuje od ostalih u regionu, a to je da su naše obuke besplatne. Poseban akcenat je na saradnji sa IT kompanijama, fakultetima i drugim obrazovnim institucijama, organizacijama civilnog društva, relevantnim ministarstvima, domaćim i stranim razvojnim agencijama. Ovo proljeće je za nas i više nego produktivno, dobra prilika što se tiče digitalnog marketinga je da se, u toku obuke, praktično vidi gdje se griješi, posebno za osobe koje rade organizacije i promocije aktivnosti kao i sve ostale kojima će te vještine unaprijediti poslovanje i napredovanje u karijeri“, ističe Todorovićeva.

Ona zaključuje da je radni prostor InCOR-a namijenjen i svim frilenserima, mladim inovativnim i kreativnim ljudima, koji žele da uče, razmjenjuju ideje i započnu biznis u IT sektoru.

Inovacioni centar za održivi razvoj – InCOR

Podsjećamo, juče je uručenjem sertifikata, zvanično završena šestodnevna obuka iz oblasti grafičkog dizajna, koju je u Inovacionom centru za održivi razvoj (INCOR) držao diplomirani inženjer grafičkog inženjerstva i dizajna Borjan Divljanović, vlasnik Grafičkog studija „Piksel“ (Pixel).

Bijeljina.com