Zubarka sve objelodanila i izazvala buru na društvenim mrežama (VIDEO)

24.09.2023. - Aktuelno

Na društvenim mrežama jedna Beograđanka pokrenula je vrlo zanimljivu temu o zubarima i o tome da li oni preskupo naplaćuju svoje usluge.

Razlog tome su prozivke da, kako kaže, za deset minuta uzmu nečiju dnevnicu.

Da li zubari preskupo naplaćuju svoje usluge tema je koju je jedna lijepa Beograđanka koja se bavi ovim poslom pokrenula na TikToku.

Razlog tome su prozivke da, kako kaže, za 10 minuta uzimaju nečiju dnevnicu. U video snimku ona je naglasila sljedeće:

– Školuješ se šest godina, ubiješ se koliko je teško, onda godinu dana stažiraš upišeš specijalizaciju, učiš 10 možda 11 godina, plus praksa i plus godine koje nisu plaćene i onda dođe neko i kaže vam kako je preskupo. Gospođo, uzmite i vi, šta da vam kažem, danas je tetrapak mlijeka 200 dinara, jedna kafa 250 do 300 dinara – kaže zubarka.

Ove njene rečenice izazvale su veliki broj reakcija na Tiktoku. Mnogi su je podržali, ali bilo je i onih koji je nisu štedjeli.

Neki su konstatovali da keramičari i vodoinstalateri zarađuju mnogo više, a nisu učili 11 godina, kao ni frizeri sa samo tri godine zanata.

“Bukvalno svemu znaju cijenu, a ničemu vrijednost. Ljudi nisu normalni, usluge stomatologa treba da budu mnogo skuplje”, “Bravo, ta gospođa koja kaže za 10 minuta 20 evra, treba da zna da nije 10 minuta, već 20 godina i 10 minuta”, “A ne smeta gospođi da radi frizure za 20 evra koje traju najviše nedjelju dana”, neki su od komentara, piše Kurir

Mnogi nisu stali na stranu lijepe zubarke pošto smatraju da su njeno školovanje platili oni kojima ona sada uzima 20 evra.

“Uzmi kredit plati školu, pa naplaćuj i 200 evra!”, “I mi ostali se školujemo, pa nismo tako bahati”, komentarisali su ljudi.

Oglasio se i kolega ljekar: “Ima i nas ljekara koji se školujemo šest godina plus praksa i imamo dnevnicu 20 evra. Pa po čemu si ti posebna da uzmeš taj novac za 10 minuta”.

cijenezubar

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu

Izvor: Srpska info