Trivićeva prešla crvenu liniju, što se nas tiče završila je političku karijeru

25.05.2023. - Aktuelno

Lider Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović rekao je da je predsjednik Narodnog fronta Jelena Trivić prešla sve granice i crvenu liniju svojom neiskrenošću i nepoštovanjem, te da Narodni front nikada neće biti ozbiljan politički subjekat.

Vukanović je naveo da su “Draško Stanivuković i Trivićeva postali popularni zahvaljujući smrti Davida Dragičevića, te da su njih dvoje dali riječ da neće ući u Narodnu skupštinu, a onda je pogazili”.

Vukanović, koji je i narodni poslanik, je rekao da je “Trivićeva sada pokazala pravo lice i da treba istražiti način njenog finansiranja zbog novca sumnjivog porijekla”.

“Ne možete imati sponzore i biti pijun i marioneta u rukama krupnog kapitala, a pričati da ste autentičan i slobodan, tako što ste pustili zlu krv i zatrovali odnose u opoziciji”, rekao je Vukanović.

On smatra da teško da Trivićeva može napraviti saradnju sa bilo kim u opoziciji.

“Narodni front nikada neće postati ozbiljni politički subjekat, on je za nas politički protivnik isti kakav je SNSD. Gospođa Trivić je što se nas tiče završila političku karijeru”, rekao je Vukanović.

On je na svom blogu pod naslovom “Kako sam postao voajer i patuljak” napisao da ga novinar Slobodan Vasković u svom blogu nazvao “voajerom namještaja, patuljkom, nulom i slično jer je prije dva dana u centru Banjaluke pogledao u zgradu gdje je sjedište stranke Trivićeve”.

On smatra da “iza Vaskovićevog pisanja stoji Trivićeva jer kako bi Vasković znao za njegovo ‘ćurenje’ ‘voajerizam’ sa trotoara da mu nije ona rekla, što je ‘samo vrhunac nekorektnog odnosa'”, ali, kako je naveo, “zbog javnosti treba skinuti masku sa lica Trivićeve kako bi je svi upoznali”.

Vukanović tvrdi da je “ona vodila kampanju protiv njega iako je on nju podržavao, te naveo da mu je ona dala do znanja da će poslije izbora imati marginalnu ulogu u Vladi ako ona pobijedi”.

On je istakao da je “prešao preko svega, poniženja, nekorektnog odnosa i neprijateljskog djelovanja jer se borio za opštu stvar, te zaključio da je zaslužio bar minimum poštovanja jer je to jedino što je oduvijek tražio od nje”.

“A ona me je gledala sa prezirom, kako da me iskoristi kao kesu čipsa i smokija, ismijava preko portparola Vaskovića moj zahtjev da mene i moje ljude minimalno poštuje”, napisao je Vukanović.

Izvor: Agencije / Foto: Srna/Nezavisne novine