Kakvo nas vrijeme očekuje sutra

27.03.2024. - Aktuelno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa maksimalnom temperaturom vazduha do 21 stepen Celzijusov.

U prvom dijelu dana očekuje se suvo i pretežno sunčano vrijeme, dok se novo naoblačenje sa zapada očekuje od sredine dana.

Vjetar će prije podne biti slab do umjeren, dok se u drugom dijelu dana očekuje jak, ponegdje i olujni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna temperatura vazduha od četiri do deset, dok će maksimalna temperatura vazduha biti od 15 na jugozapadu do 21 stepen Celzijusov na sjeveroistoku.

Danas u BiH preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a kiša je lokalno zabilježena na sjeveru Hercegovine, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica tri, Čemerno deset, Gacko 12, Kalinovik i Han Pijesak 13, Višegrad, Mrakovica, Rudo, Foča, Ivan sedlo i Livno 14, Kneževo i Sokolac 15, Trebinje i Drvar 16, Bileća, Mrkonjić Grad, Mostar, Neum i Široki Brijeg 17, Šipovo, Bihać, Bugojno i Sarajevo 18, Ribnik i Zenica 19, Banjaluka, Novi Grad, Prijedor, Srbac, Srebrenica, Gradačac i Sanski Most 20, Doboj, Zvornik i Tuzla 21, te Bijeljina 22 stepena Celzijusova.

Izvor: Srpska info