Većina odluka usvojena bez diskusije (FOTO)

23.03.2023. - Aktuelno

 

 

 

Odbornici Skupštine grada Bijeljina na današnjoj 20. redovnoj sjednici jednoglasno su usvojili prijedlog odluke o davanju saglasnosti za otkup, odnosno privatizaciju stanova u vlasništvu grada korisnicima stanova koji već dvadeset i pet godina žive u naselju “GTZ”, kao i prijedlog odluke o uspostavljanjui načinu funkcionisanja modela sufinansiranja mjera poboljšanja energetske efikasnosti u stambenom sektoru grada Bijeljina.

 

Usvojene su i odluke koje se odnose na bankarske garancije za eksproprijaciju zemljišta koje će se koristiti za izgradnju nove saobraćajnice i istočne tribine na Gradskom stadionu.

 

U nastavku je usvojena odluka o gradskim administrativnim taksama, te nekoliko odluka o sticanju svojine na nepokretnosti.

Bez rasprave su usvojene  odluke o dodjeli subvencije roditelju/staratelju, subvencije za novorođeno dijete, kao i odluka o subvencionisanju predškolskog vaspitanja i obrazovanja, te odluka o finansiranu zdravstvene djelatnosti na primarnom nivou zdravstvene zaštite budžetskim sredstvima grada.

Bijeljina.com