Zvaničnici Srpske čestitali pravoslavnu Novu godinu

13.01.2024. - Aktuelno

Zvaničnici Republike Srpske uputili su čestitke građanima Srpske koji dočekuju pravoslavnu Novu godinu po julijanskom kalendaru.

Responsive image

“Želim vam da ovaj praznik dočekate u dobrom zdravlju i radosti, okruženi svojim najbližima i da Nova 2024. godina protekne u miru i ljubavi, te da svima donese napredak, blagostanje i porodičnu sreću. Neka je srećna i blagoslovena 2024. godina”, navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

Čestitku je poslao i premijer Srpske Radovan Višković.

“U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime svim građanima Republike Srpske i BiH koji praznuju prema julijanskom kalendaru želim srećnu i uspješnu novu godinu. U godini koja je pred nama želim vam od srca dobro zdravlje, radost i uspjeh. S uvjerenjem da će nova, 2024. godina, biti godina našeg daljeg razvoja i prosperiteta u svim oblastima, želim da je dočekate u dobrom raspoloženju i srdačno vas pozdravljam”, navodi se u čestitki Viškovića.

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović u čestitki povodom pravoslavne Nove godine izrazila je uvjerenje da će 2024. godina proteći u miru, stabilnosti i prosperitetu.

“Svima koji praznuju po julijanskom kalendaru upućujem iskrene čestitke povodom nastupajuće Nove godine uz želju da vam 2024. godina donese dobro zdravlje, napredak, ličnu i porodičnu sreću. Neka je srećna i blagoslovena Nova godina”, navodi se u čestitki Cvijanovićeve.

Izvor: Agencije / Foto: Grad Banjaluka