Policija demantovala da je bilo pokušaja otmice d‌jeteta u Zvorniku

07.11.2023. - Aktuelno

Službenici Policijske uprave Zvornik su utvrdili da nije bilo pokušaja otmice djeteta u mjestu Ulice u Zvorniku.

policija47.jpeg

Povodom navoda da je danas nepoznata osoba iz plavog kombija navodno pokušala oteti dijete, policija je identifikovala navedeno vozilo i lice D.L. iz Zvornika, koje je upraljalo istim.

Utvrđeno je da se navedeno vozilo zaustavilo na lokaciji u mjestu Ulice zbog propuštanja autobusa u saobraćaju, i da nije bilo nikakvog kontakta vozača sa d‌jetetom.

Iz policije napominju da ovaj događaj niko nije prijavio u PU Zvornik.

“U vezi sa prijavom lica S.A. iz Milića od juče da je nepoznato lice iz svog vozila pokušalo da slatkišima „namami“ njeno maloljetno dijete, policijski službenici preduzmanjem mjera i radnji do sada nisu potvrdili navode ove prijave, te nastavljaju dalji rad po prijavi”, navodi se iz policije.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve građane i medije da ne šire neprovjerene i netačne informacije kojima se dodatno uznemirava javnost i diže panika.

“Policijski službenici PU Zvornik nastavljaju da preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju zaštite građana, i održavanja povoljnog stanja bezbjednosti na području PU Zvornik”, navodi se u saopštenju.

Izvor: ATV