Vozači povrijeđeni kod Srpca priključeni na aparate, stanje neizvjesno

30.04.2024. - Aktuelno

“Pacijenti S.T. (46) i M.T. (74) iz Srpca hospitalizovani su u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje”, rečeno je “Nezavisnim novinama” u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS).

Iz ove zdravstvene ustanove rekli su da su pacijenti primljeni u politraumatizovanom stanju.

Dodaju da su priključeni na aparate za mehaničku ventilaciju i da su sve dalje prognoze u vezi sa njihovim zdravstvenim stanjem krajnje neizvjesne.

Podsjećamo, vozač motocikla S.T. iz Srpca i njegov sugrađanin M.T. koji je vozio auto, povrijeđeni su u saobraćajnoj nezgodi i zbog povreda hospitalizovani su u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske (UKC RS) u Banjaluci.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Gradiška, nezgoda se dogodila sinoć oko 20.05 časova u Srpcu na lokalnom putu Razboj Ljevčanski – Kukulje.

“U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su M.T. iz Srpca sa automobilom “VW” i S.T. iz Srpca sa motociklom “Kawasaki”. Učesnici su zadobili tjelesne povrede i prevezeni su u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske”, navode iz policije.

Uviđaj su uradili pripadnici Policijske stanice Srbac, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Izvor: Nezavisne