Teška saobraćajka: Dvije osobe teško povrijeđene, jedna prevezena u Banjaluku | Bijeljina.com

Teška saobraćajka: Dvije osobe teško povrijeđene, jedna prevezena u Banjaluku

14.09.2023.

“Dvije osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila u mjestu Vukšić Polje, opština Milići”, rekli su u zvorničkoj Policijskoj upravi.

Povrijeđene su osobe inicijala D.Ć. i P.S., koji su prevezeni u JZU Bolnica Zvornik, a nakon toga je D.Ć. prebačen u UKC RS u Banjaluci.

U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke “fiat panda”, kojim je upravljalo lice D.Ć. iz Vlasenice, sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice P.S., i teretno motorno vozilo marke “man” sa priključnim vozilom marke “ridler”, kojim je upravljalo lice G.G. iz Han Pijeska.

„Na lice mjesta upućeni su pripadnici Teritorijalno vatrogasne jedinice Milići i pripadnici Službe hitne medicinske pomoći Javne zdravstvene ustanove Doma zdravlja Milići koji su lica D.Ć. i P.S. prevezli u JZU Bolnica Zvornik, gdje su im od strane dežurnog doktora konstatovane teške tjelesne povrede. Lice P.S. je zadržano na liječenju u navedenoj ustanovi, a lice D.Ć. je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezeno u JZU Univerzitetsko klinički centar Banjaluka“, kazali su u Policijskoj upravi Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice Milići su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila oko 18,35 časova na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je naložio da se protiv vozača G.G. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

Izvor: Bl portal