“Ne može da učini da smatram svojom reprezentaciju gdje se PSUJE MAJKA ČETNIČKA” (Video)

21.11.2023. - Aktuelno

Savo Milošević kao selektor fudbalera BiH posljednjim nastupima u javnosti trudi se da se dopadne širokom auditorijumu.

Responsive image

Moguće je da Savo Milošević izjavama tipa da “svi partizanovci, pa tako i on, uvijek navijaju za Željezničar i Hajduk” skrene pažnju sarajevske javnosti sa očajnih rezultata fudbalske reprezentacije. BiH je ponižena u kvalifikacijama za EP i ostaje joj samo baraž u martu sljedeće godine kao mogućnost da ode u Njemačku.

Javni nastupi Sava Miloševića izazivaju reakcije, kako iz Federacije BiH, tako i Republike Srpske.

Darko Đogo, srpski bogoslov, sveštenik Srpske pravoslavne crkve i redovni profesor na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu u Foči govorio je o Savi Miloševiću kao selektoru BiH.

“Savo Milošević vodi reprezentaciju, kao super… To je moja reprezentacija… Mogu da vam kažem. Ja sam volio Savu Miloševića, navijač sam Partizana”,rekao je Darko Đogo gostujući u podkastu “Rubikon” i nastavio:

“Ali hiljadu Sava Miloševića ne može da mi reprezentaciju zemlje koja je nastala na secesiji od moje zemlje… To jeste birokratije koja je nastala odvajajući se… I tribine na kojima se psuje i pljuje… Psuje majka četnička, ne može da učini mojom reprezentacijom!

Savo Milošević poslije poraza od Luksemburga i Slovačke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo nalazi se pod baražnom vatrom javnosti i sarajevskih medija. Na posljednjoj konferenciji nekadašnji fudbaler i trener Partizana izjavio je da je spreman da odstupi sa mjesta selektora, ukoliko se to od njega zatraži, prenosi Kurir.

Izvor: Srpska info