Skupština: Usvojen zaključak o dodjeli nagrada i priznanja | Bijeljina.com

Skupština: Usvojen zaključak o dodjeli nagrada i priznanja

13.09.2023.

Odbornici Skupštine grada , od 24 , njih 27 , usvojili su zaključak o dodjeli gradskih priznanja i nagrada ,  koji će biti uručeni povodom Dana grada , 24. septembra. Sedam obornika bilo uzdržano.

PRIZNANjA I NAGRADE

Na sjednici Skupštine grada , odbornici su donijeli odluku da povodom Dana grada , 24. septembra , uruče priznanja i nagrade zaslužnim ustanovama , institucijama, udruženjima i pojedincima.

Zlatna medalja „Knez Ivo od Semberje“

Gorska služba spasavanja – Stanica Bjeljina, Rotari klub Bjeljina , Dobrotvorna organizacija „Trojeručica“ iz Bjeljine ,  Republička uprava civilne zaštite Republike Srpske i Đorđo Drvenica– posthumno , posljednji ćurčija iz Bjeljine.

Srebrna medalja „Knez Ivo od Semberje“

Sejfo Godušević iz Janje , Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ i Mjesna zajednica Janja.

Zlatna medalja „Filip Visnjic“

Srpsko pjevačko društvo „Srbadija“ iz Bjeljine , Dušan Tuzlančić iz Bjeljine i Novka Jelić iz Bjeljine. Srebrna medalja „Filip Višnjić“ Savo Cvjetinović iz Bjeljine  , Cvija i Violeta Krajišnik iz Janje i Jelena Popović iz Bjeljine.

Zlatna znacka Grada Bjeljina

Ugostiteljska radnja „Petica plus 5 +“  , Dalibor Stevanović s.p. iz Bjeljine , Jasmina Abdulahagić iz Bjeljine , Miko Perković- posthumno,  Srđan Šusić iz Bjeljine ,  Klub malog fudbala „Radnik“ iz Bjeljine , Odbojkaški klub „Radnik“ iz Bjeljine i  Slaviša Perić iz Bjeljine.

 

Srebrna znacka Grada Bjeljina

Luka Vuković iz Bjeljine , Ljubiša Vasić iz Velike Obarske i Branislav Vuković iz Bjeljine.

Zahvalnica Grada Bjeljina

Melita Marković iz Bjeljine ,  Jelena Tesić iz Bjeljine , Ivana Boroja iz Bjeljina i Slavena Rajić iz Bjeljine.

 

Izvor:Bijeljinadanas