Nejmar organizovao krstarenje na kome se dogodila velika tragedija (Foto)

03.01.2024. - Aktuelno

Krajem 2023. godine je zvijezda Al Hilala i brazilske fudbalske reprezentacije, Nejmar, organizovao krstarenje na kom se dogodila velika tragedija.

Responsive image

Vloger iz Brazila, Karlos Alberto Mota Kandreva, skočio je s palube u vodu. Njegovo tijelo još nije nađeno, danima poslije nesrećnog događaja.

“MSC Preziosa” naziv je broda koji je bio domaćin krstarenja od 26. do 29. decembra 2023. godine. Cijene koje su se morale platiti za putovanje bile su između 900 i 5.700 evra.

Karlos Alberto Mota Kandreva bio je jedan od gostiju. Brazilski 32-godišnji vloger trebao je da učestvuje na raskošnoj zabavi, ali je sam sebi presudio.

Kako prenosi britanski tabloid, “The Sun”, u ranim satima 30. decembra prošle godine, on je skočio preko palube broda od 18 nivoa. Sve se dešavalo pred očima njegove djevojke Vitorije Barbare Momenso.

Njih dvoje su u vezi bili oko dvije godine. Mlada devojka izjavila je:

“Nisam imala načina da krenem za njim. Sve se desilo veoma brzo. Bila sam šokirana, sledila sam se”.

Pošto joj je ukazana medicinska pomoć na brodu, dala je izjavu brazilskoj policiji. Međutim, njegovo tijelo još uvijek nije nađeno.

Kristijana Mota da Silva, sestra Karlosa Alberta, optužila je dotičnu djevojku kako je ona kriva za sve. Kaže da joj je motiv bio samo novac njenog brata.

“Karlos je praktično bio švorc. Potrošio sav svoj novac. Kupio je karte za ovo krstarenje jer je to bio njen san. Ona to nikada neće priznati, ali je odgovorna za sve što se dogodilo. Nije ga bacila preko palube, ali je ona ta koja ga je dovela do ove tačke”, rekla je sestra vlogera.

Potraga za nastradalim pokrenuta je s dva čamca. Do trenutka ove objave njegvo tijelo nije nađeno.

U trenutku nesreće, Nejmar nije bio na brodu. Naime, on je brod napustio malo prije nego što se incident dogodio i nije svjedočio istom, prenosi Kurir.

Izvor: Srpska info