Selak čestitao Ostojiću „Uvjeren sam da ćete uspješno predstavljati interese boračke populacije“

01.11.2023. - Aktuelno

Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske, čestitao je Radanu Ostojiću povodom današnjeg izbora za predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske.

111.jpeg

Selak je uvjeren da će Ostojić, koji je borac Vojske Republike Srpske i ratni vojni invalid, u narednom četvorogodišnjem mandatu uspješno voditi Boračku organizaciju i zastupati interese boračke populacije u Srpskoj.

“BORS, svi politički subjekti i društvo u cjelini moraju se u kontinuitetu boriti za regulisanje, unapređenje i ostvarivanje prava boraca. SPS, kao partija socijalne pravde i nacionalno odgovorna partija, pruža punu podršku BORS i borcima, koji su odbranili državnost Republike Srpske u teškim vremenima”, navodi u čestitki predsjednika SPS.

Radan Ostojić je rođen u Bijeljini 1971. godine, po zanimanju je diplomirani pravnik, učesnik je Odbrambeno – otadžbinskog rata, RVI je 3. kategorije sa 90 odsto invaliditeta, u rat je ušao kao vojnik, a izašao kao poručnik. Za ratne zasluge odlikovan je Medaljom zaluga za narod, oženjen je i otac je troje djece.

Izvor: Srpska info