U Bileći uhapšen dvojac

26.01.2024. - Aktuelno

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje danas su u Bileći izvršili pretres na dvije lokacije kojom prilikom su pronašli više pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije, ukupne bruto mase 293 grama koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain, tri pištolja, jednu lovačku pušku, jednu poluautomatsku pušku i 130 komada metaka različitog kalibra.

policija

“Takođe, izvršen je pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila koje koristi lice inicijala M.B. kojom prilikom je pronađeno i privremeno oduzeto: jedna poluautomatska puška i 13 komada metaka”, navode iz PU Trebinje.

Tom prilikom, uhapšena su dva lica inicijala P.M. i M.B.

“Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je naložilo da se protiv lica inicijala P.M. podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela: Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga iz člana 207. i Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija iz člana 361. Krivičnog zakonika Republike Srpske, a protiv lica inicijala M.B. da se podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija iz člana 361. Krivičnog zakonika Republike Srpske”, navodi se u saopštenju PU Trebinje.

Kako ATV nezvanično saznaje, uhapšeni su Peko Milošević i Momir Bjeletić.

Izvor: ATV