Nestao vojnik iz Čajniča

29.03.2024. - Aktuelno

Policija i porodica tragaju za Dragom Tanaskovićem (30), pripadnikom Oružanih snaga BiH iz Čajniča čiji je nestanak prijavljen juče.

Tanaskovć inače radi kao vojno lice u Bileći, a poslednja informacija koju porodica ima je da je saslušavan u PU Foča zbog krivičnog djela pokušaj iznude.

Kako saznaju “Nezavisne” od izvora iz policijskih krugova on je nakon saslušanja otpušten iz policijskih prostorija, ali se nije pojavio na adresi stanovanja niti se javio porodici, a nije dolazio ni na posao.

Njegov nestanak prijavljen je juče oko osam časova, a policija preduzima sve mjere i radnje u cilju pronalaska Tanaskovića.

„Nestala osoba je posljednji put viđena uvidom u sistem video nadzora javnih površina opštine Foča na lokaciji „Južni most slobode“ na putnom pravcu Foča-Ustikolina 26.03.2024. godine oko 21,10 časova. On je srednje razvijenosti, visine oko 175 cm,smeđe kratke kose, smeđih očiju,srcolik oblik lica“, navode iz policije.

Kako dodaju na sebi je imao tamnoplavu jaknu sa kapuljačom, pantalone od teksasa djelimično poderane na lijevoj nogavici iznad koljena i patike.

Policijska uprava Foča apeluje svim građanima ukoliko vide nestalog muškarca ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatani broj telefona „122“.

Izvor: Nezavisne