Napao konobara “unosio mu se u lice, vukao ga za uši i šamarao” (Video)

26.03.2024. - Aktuelno

Protiv Miljana Vidovića Hofmana i Predraga Radovića Prvo osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužnicu zbog napada na M.S. koji se dogodio 17. marta 2022. godine ispred poznatog kluba.

Njih dvojica su optuženi da su žrtvu M.S. pretukli, udarali su ga pjesnicama u glavu i tijelo.

Na teret im se stavljaju teške tjelesne povrede za koje Hofmanu prijeti kazna od 2 i po godine zavtvora, dok njegov kum Radović može biti osuđen na godinu dana.

Inače, Miljan Vidović Hofman osuđen je 23. februara u Osnovnom sudu u Rumi na kaznu zatvora od 10 meseci zbog sumnje da je počinio krivično djelo zlostavljanje i mučenje.

Njemu se sudilo zbog sumnje da je maltretirao i šamarao konobara koji je radio u jednom restoranu u Irigu.

Kako se vidi na snimku na društvenim mrežama, tri muškarca su prišla radniku ugostiteljskog objekta u Irigu, a Miljan je nasrnuo na njega. Čovek je pokušao da se odbrani, ali mu je Miljan Vidović naredio da spusti ruke. Pokušao je da ga ujede za lice, unosio mu se u lice vukao ga za uši i udarao mu šamare.

Spusti ruke. Hoćeš zaklati papagaja? Je l’ hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom kćerkom? Što si rekao da ćeš da zakolješ, njoj da daš? Je l’ njoj da serviraš mrtvog papagaja? – rekao je, udarajući šamare.

Čovjek je refleksno podigao ruke kako bi napravio distancu između njih, a Miljan Vidović ga je udario pjesnicom u stomak, piše Telegraf.

Konobar je govorio da nije tako mislio i da je pogriješio, da neće nikad više. Ne smiješ mom djetetu da kažeš bilo šta. Ja sam tebe gledao kao druga, uvijek sam bio kulturan. Jesi rekao triput mojoj ćerki da ćeš da zakolješ papagaja? Jesi pogriješio? – pitao je, a konobar je odgovorio da je to izgovorio i da je pogriješio.

Nasilnik mu je onda pružio ruku. Evo ti ruka, pogriješio si. Nikad te nisam dirao, jesi čuo? Moja žena mi i dalje spominje što si to rekao pred mojom ćerkom, je l’ shvataš? Spusti ruku, nemoj da dižeš ruku! Nemoj više nikad, aj ćao – rekao je Hofman i otišao.

Braća Hofman uhapšeni su u novembru prošle godine.

Izvor: Srpska info