Penzioner osvojio skoro 80.000 evra, a nije pogodio nijedan broj

11.01.2023. - Aktuelno

Jedan hrvatski penzioner bio je sretne ruke i dobio glavni dobitak Hrvatske lutrije.

Sretni dobitnik dolazi iz okoline Križevaca, a u igri “Sve ili ništa” osvojio je 79.633,68 evra, odnosno 600.000 kuna.

Svoj dobitak je podigao prošle sedmice na blagajni Hrvatske Lutrije, a otkrio je i da nije pogodio nijedan broj, ali i kako će mu dobitak dobro doći.

Brojeve je odabrao slučajnim odabirom, odnosno uz opciju “Quick Pick”, a u opciji “Sve ili ništa” odabrao je ništa i svejedno osvojio veliki dobitak.

Odabir ‘ništa’ mu je donio dobitak

Kaže kako mu je upravo veliko ništa donijelo dobitak, ali i kako nije bio najsretniji kada je shvatio da nije pogodio ni jedan broj, piše “Mirovina.hr”.

“Moram priznati da sam bio prilično razočaran kad sam vidio da niti jedan broj nisam pogodio, no kao i svi dobitnici više sam puta provjeravao listić, a potom i pravila igre te tada shvatio da sam zapravo osvojio Jackpot. Igrači su naučili da moraju bar neke brojeve pogoditi da bi osvojili dobitak, ali meni je veliko ništa donijelo veliki dobitak”, rekao je penzioner.

Novac je stigao u najbolje vrijeme

Priznaje kako još uvijek ne zna šta će tačno napraviti s dobitkom, ali u svakom slučaju osjeća određeno olakšanje i sigurnost za budućnost. Dobitak će ovom novom penzioneru itekako dobro doći.

“Naravno da sam sretan jer sam nedavno otišao u penziju pa mi je ovaj dobitak stigao u najbolje vrijeme”, rekao je za Hrvatsku Lutriju.

Osim ovog umirovljenika, nedavno smo pisali i o pekaru Josipu iz Podravine koji je do sada osvojio četiri dobitka na lutriji, a trenutno živi s majkom koja ima 91 godinu. Njegovu priču možete vidjeti ovdje.

Izvor: mirovina.hr