Oglasila se Kaliopi nakon TRAGEDIJE koja se desila na početku koncerta!

05.11.2023. - Aktuelno

Kaliopi neutješna nakon što je na koncertu u Beogradu preminula žena iz publike!

97.jpeg

Neimenovanoj ženi, koja je na koncert došla u pratnji ćerke i prijateljica, pozlilo je pred sam početak koncerta, nakon čega je pozvana Hitna pomoć. Sala je ispražnjena kako bi ljekari mogli da pomognu ženi, navodno je rađena i reanimacija, ali je nažalost, preminula.

Mediji prenose da je pjevačica teško podnijela vijest o tragediji i da je odvedena u policijsku stanicu da bi dala izjavu policiji. Svjedoci su prenijeli da je pjevačica uplakana i da je odmah nakon vijesti o smrti žene bila uz njenu ćerku. Sada se po prvi i kako je navela “jedini put” oglasila tim povodom na Instagramu. Kaliopi je uz crnu sliku uputila potresne riječi:

Ovo je najtužniji dan u mojoj karijeri…Danas, umjesto da slavimo život na mom koncertu, izgubili smo jedan život…U svoje ime i u ime cijelog mog tima, izražavamo najdublje saučešće porodici preminule osobe. Ovo je moja prva i jedina izjava o večerašnjem nemilom i veoma tužnom događaju za sve nas…Nadam se da će moja publika imati razumijevanja zbog odlaganja večerašnjeg koncerta…Novi termin biće uskoro objavljen. Kaliopi”.

Izvor: Mondo