Sve sličnosti i razlike Danke (2) sa djevojčicom sa snimka

31.03.2024. - Aktuelno

​Nakon što je objavljen snimak iz Beča na kojem se sumnja da je Danka Ilić (2) koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, ujak djevojčice je istakao dvije sličnosti sa djevojčicom sa snimka.

On je rekao da su kosa i hod Danke najsličniji u vezi sa djevojčicom sa snimka, ali da je Danka živahnija od nje.

Takođe je dodao da u trenutku nestanka nije imala cuclu, ali da je obožava.

“Ona inače obožava dudu, ali moguće je i da su joj zamenili sve”, kazao je.

Na pitanje novinarke da li ga pokreti podsjećaju na nestalu Danku odgovorio je da ona voli stalno da se vrti, da nikad ne miruje.

“Ona kada je vani ne stoji mnogo u mestu ovde na snimku takoreći stoji u mestu”, priča on.

Iako sa sigurnošću nije mogao da potvrdi, napomenuo je još jednom da kosa i hod jesu kao Dankini.

Istu stvar govore apsolutno svi koji su vidjeli snimak na – šiške, frizura, jako liče na nestalu djevojčicu.

Ono što je drugačije – garderoba u kojoj je, kosa djeluje malo svjetlije, ali to može biti i zbog kamere, uličnih svjetala…

Prema posljednjim informacijama dobijenim iz MUP-a, djevojčica Danka viđena je u pratnji dvije Rumunke u Beču, a kako saznaje “Telegraf”, uslijediće dvije stvari na kojima policija sada radi,

Kako “Telegraf” saznaje, policija sada intenzivno radi na identifikaciji i lociranju djevojčice za koju se tvrdi da je Danka Ilić.

Policija je noćas kontaktirala sa austrijskim kolegama i poslala Europolu sve podatke i snimak.

Predsjednik Srbije danas je u Batajnici prokomentarisao rad policije na nestanku Danke Ilić, dvogodišnje djevojčice, za kojom traje potraga već šest dana.

“Hoću da se zahvalim policiji koja danonoćno radi. Kada se u pola tri kao noćas pojavio novi trag, oni izveste i mene. Do pola pet su svi na svojim mestima. Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život. Svakog bogovetnog dana. Nadam se da će uspeti da rasvetle i taj slučaj”, rekao je Vučić, navodi “Telegraf”.

Izvor: telegraf.rs