Policajac mrtav pijan divljao po kafiću i prijetio konobaru

15.11.2023. - Aktuelno

Policajac iz Nove Gradiške koji je divljao u kafiću koji se nalazi u samom centru grada, odmah ispod prozora kancelarije gradonačelnika, mora platiti novčanu kaznu od 300 evra, piše “24Sata”.

2.jpeg

Policajac je pod uticajem alkohola od 1.91 promila remetio javni red i mir u centru Nove Gradiške tako što je više puta skidao majicu i bio go do pasa u prisustvu više gostiju.

Isto tako, radniku kafića unio se u lice te mu rekao: “Je**m ti sve mrtvo”, zbog čega ga je konobar rukama odgurnuo od sebe, pa je policajac pao na pod, a pri tome je i srušio nekoliko stolova sa flašama i čašama.

Policija je potvrdila kako je protiv policajca podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, zbog teže povrede dužnosti.

Osim policajca, osuđen je i poslovođa kafića, koji mora platiti novčanu kaznu od 100 evra jer kao odgovorna osoba u kafiću nije spriječio narušavanje javnog reda i mira iako je to mogao učiniti bez opasnosti za sebe ili druge.

Osuđen je i konobar, koji mora platiti takođe 100 evra novčane kazne, jer je okrivljenom policajcu, koji je bio pijan, nastavio točiti alkohol.

Izvor: ATV