Kejt zablistala sa svojom porodicom na terasi Bakingemske palate

15.06.2024. - Aktuelno

Prvo pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti – zablistala je na terasi Bakingemske palate sa svojom porodicom i upriličila proslavu povodom Kraljeve rođendanske parade kao što je i prethodno najavila.

Kraljevski komentator Ričard Ficviljams rekao je za MailOnline: “Kejtin izgled danas je ključan jer je kraljevska porodica znatno oslabljena zbog dva visoka člana koji se bore protiv raka. Posebno je značajno jer je nismo vidjeli na zvaničnoj vjeridbi od decembra”.

“Jasno je, iz dirljive video-poruke u martu, tako i iz izjave objavljene juče, da je ona jaka i otporna na sve”, dodao je.

“Veoma poseban dan je današnja rođendanska parada. Ona je veoma posebna osoba kojoj je mjesto u svim našim srcima”, rekao je Ričard.

All set for The King's Birthday Parade! pic.twitter.com/jbangtZvA3

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) June 15, 2024

U Velikoj Britaniji danas se obilježava zvaničan rođendan kralja Čarlsa, a na paradi, Trooping the Colour, koja će tim povodom biti održana u Londonu učestvuje više od 1.400 vojnika, 400 muzičara i 200 konja.

Kraljevska porodica će se okupiti na balkonu Bakingamske palate iznad koju će preletati više od 30 vojnih aviona, prenosi Miror.

Stotine policajaca raspoređeno je na ulicama radi bezbjednosti okupljenih.

Portparol palate je rekao da je kralj Čarls III “oduševljen što je princeza u mogućnosti da prisustvuje sutrašnjim događajima”.

Podsjetimo, Kejt je podijelila svoju dijagnozu raka sa javnošću 22. marta. U to vrijeme, u unaprijed snimljenoj video poruci, rekla je da je planirana operacija abdomena u januaru bila uspješna i da se isprva mislilo da njeno stanje nije kancerogeno, ali su testovi pokazali prisustvo raka. Tada je počela sa liječenjem, uključujući hemoterapiju koja je počela u februaru, i oporavljala se privatno, prenosi Telegraf.

Izvor: Bl portal