Pijan se “Zastavom” zabio u parkirani “Mercedes”

14.05.2024. - Aktuelno

I.I. iz Mrkonjić Grada sumnjiči se da je noćas vozeći pijan “Zastavu” udario u parkirani “Mercedes”.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopšteno je da se u ulici Stojana Jankovića u ovoj lokalnoj zajednici oko ponoći dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali I.I. iz Mrkonjić Grada upravljajući automobilom “Zastava” i parkirani automobil “Mercedes” vlasništvo Z.Č. iz Mrkonjić Grada.

“Kod vozača I.I. izvršenim alkotestirnjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 2,09 g/kg, nakon čega je lišen slobode. U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povrijeđenih lica. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku”, naveli su iz policije.

Dodali su da se u mjestu Brdo u Mrkonjić Gradu juče oko 20.50 dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali D.Š. iz ove lokalne zajednice koji je upravljao fiatom i S.G., takođe iz Mrkonjić Grada koji je vozio forda.

“Kod vozača D.Š. izvršenim alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,32 g/kg. U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povrijeđenih lica. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku”, kazali su iz policije.

Izvor: Nezavisne