Agenti FBI u Španiji tragaju za tijelom Ane Knežević

29.05.2024. - Aktuelno

Sedam specijalnih agenata FBI stiglo je u Španiju kako bi policiji pomogli u potrazi za tijelom Ane Knežević, koja je nestala prije tri mjeseca.

Agenti FBI biće pod nadzorom nacionalne policije.

Oni su zahtijevali da koriste sopstvenu opremu za lociranje.

Njenog muža Davida, koji je porijeklom iz Srbije, policija je uhapsila u Majamiju nakon što je iz Beograda doputovao na Floridu.

On je optužen za otmicu svoje supruge Ane Knežević, koja je nestala 2. februara u Španiji.

Podsjetimo, Ana je posljednji put viđena početkom februara ispred svog stana u zgradi u Madridu, a nakon toga joj se gubi svaki trag. Kamere su snimile muškarca sa kacigom kako sprejem prska kamere postavljene na ulazu zgrade i kod lifta.

U sudskim dokumentima se navodi da se sumnja da je taj muškarac zapravo David, te da je osumnjičeni nakon sat vremena napustio zgradu sa koferom u ruci.

Kneževićev advokat je rekao da je njegov klijent nevin i da je bio u svojoj rodnoj Srbiji na dan nestanka njegove 40-godišnje supruge. Međutim, istragom je navodno ustanovljeno da je Kneževič četiri dana ranije iznajmio “pežo” u Beogradu. Navodno je taj “pežo” snimljen potom u Madridu, u blizini zgrade gdje je Ana živjela, prenosi Telegraf.rs.

Izvor: Nezavisne