Pijana tukla majku!

12.01.2024. - Aktuelno

Osnovni sud u Sokocu potvrdio je optužnicu protiv S.Е. (63) iz Pala jer je u dva navrata pijana nasrnula na svoju majku i nanijela joj tjelesne povrede!

nasilje

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu optuženoj S.Е. na teret stavlja krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici za koje je zakonom zaprijećena novčana ili kazna do tri godine zatvora.

”Optužena je 11. jula prošle godine oko 17.10 časova u porodičnoj kući u Palama, u alkoholisanom stanju, nakon verbalne rasprave fizički nasrnula na majku B.V. nanijevši joj povrede u vidu ugruvanosti glave sa posjekotinom slijepoočnice”, navodi se u optužnici.

Dodaje se da je optužena i 2. avgusta iste godine nasrnula na majku. I tada je bila u alkoholisanom stanju i to u jutarnjim časovima.

”Oko 10:30 časova optužena je u kući, nakon verbalne rasprave, fizički nasrnula na majku nanijevši joj povrede u vidu ugruvanosti glave i povrede podlatkice. Na taj način je drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozila spokojstvo i tjelesni integritet majke”, navodi se u optužnici.

Izvor: ATV