Tinejdžerke u centru Beograda opljačkale radnju i slomile nos obezbjeđenju

10.02.2024. - Aktuelno

Svjedok događaja opisuje kako su flašom razbile staklena vrata, i napravile potpuni haos u prodavnici.

Responsive image

“Sinoć oko 20 časova pet djevojčica uzrasta možda oko 13-14 godina su uhvaćene u krađi u Čika Ljubinoj u centru grada. Obezbjeđenje (čovjek od 70 godina) je primijetio da kradu stvari i opomenuo ih je, na šta su one počele da ruše sve u radnji. Jedna od djevojčica je razbila nos obezbjeđenju i kako kaže radnica iz prodavnice ogulila mu je skroz kožu sa nosa.Nakon izlaska iz prodavnice, jedna od djevojčica je uzela staklenu flašu i razbila staklo”, napisala je jedna žena, a njena poruka objavljena je na Instagram stranici “Serbialive Beograd”.

Prema izvještaju jedne korisnice društvenih mreža, koja je bila svjedok ovog nemilog događaja, tinejdžerke su napravile potpuni haos u prodavnici, a jedna od njih je čak fizički napala radnika, nanoseći mu ozbiljne povrede uključujući i prelom nosa.

“Rušile su sve stvari pred sobom koje su vidjele. Ostale tri su se uglavnom vrzmale tuda oko prodavnice i pokušavale “da se sakriju od policije”. Kad je policija otišla sa tog mjesta, tri djevojčice su se vratile kod prodavnice. Od svih ljudi koji su prolazili i stajali od samog početka incidenta i gledali šta se dešava kao da su u bioskopu, svega njih 4-5 je uspjelo da se suprostavi djevojčicama. Jako su bezobrazne, neuračunljive i nevaspitane. Te tri djevojčice su privedene u Knez Mihajlovoj nakon 20 minuta”, navela je ona.

Njihovo nasilno ponašanje nije prestalo ni nakon izlaska iz prodavnice, gdje je jedna od tinejdžerki čak razbila staklenu flašu na staklenim vratima. Policija je, prema izvještaju očevidaca, stigla na lice mjesta oko 15 minuta nakon poziva, ali je jedna od djevojčica uspjela da pobjegne.

“Nažalost ovo nije prvi put da se ovako nesto dešava. Žena koja radi u toj prodavnici na svakih šest mjeseci mora da ide na suđenja jer se non stop dešavaju neki incidenti. Prije par mjeseci je dečko izboden na tom mjestu”, tvrdi ova gospođa.

Ostatak tinejdžerki nije pokazivao želju za mirnim rješenjem situacije, često pokušavajući da se sakriju od policije. Ipak, nakon što su se vlasti vratile na mjesto događaja, tri djevojčice su privedene u Knez Mihajlovoj ulici.

Izvor: Mondo