Mališan bez prestanka pravi preslatke grimase (Video)

02.07.2022.

Sin svjetskog teniskog asa Novaka Đokovića i Jelene Đoković maleni Stefan Đoković juče  je bio glavna zvjezda na tribinama Vimbldona, a svojim ponašanjem podsjetio je svijet na malog princa Luisa, koji je pravio skandale tokom proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete.

Kako i ne bi pored ovakvog snimka?

A mališan danima oduševljava svjetsku javnost pa ove fotografije ne prestaju da se komentarišu. Klimao je glavom i podizao ramena gore dole dok je gledao tatu kako igra na terenu, a njegov video postao je vrlo popularan na internetu.

Nekoliko dana ranije Stefan je oduševio javnost preslatkom grimasom tokom fotografisanja sa Venus Vilijams i svojom porodicom. Vidjeli smo tada i njegovu sestru Taru Đoković koja je jedna od najjačih podrška našem Novaku. Sjećate se kako je Đoković sa djecom slavio trijumfe? To su bili prizori za pamćenje!

Stefan privlači veliku pažnju i dok sa mamom Jelenom Đoković sa tribina bodri tatu koji juriša ka još jednoj tituli. Nego Nole, žao nam je, ali ako iko može da te zasejni, to je baš ovaj dječak!

Izvor:Kurir.rs/Ženablic