“Hapsi me i vodi me sa sobom“

08.11.2023. - Aktuelno

Novosađanka Lidija Takač važi za jednu od najljepših policajki u Srbiji, a osim što je, prema riječima kolega, predana poslu, Lidija oduševljava pratioce na mrežama svojim izgledom.

110.jpeg

U međuvremenu se ostvarila i u ulozi majke, te je veoma posvećena svojoj kćerkici i svaki slobodan trenutak provodi sa njom. Međutim, ništa je nije omelo da poslije porođaja opet ima izvajano tijelo u rekordnom roku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac)

Novosađanka uživa u putovanjima, a i drastična promjena izgleda joj nije strana, te je prije nekoliko mjeseci dugu kosu skroz ošišala. I dok su neki bili oduševljeni njenim novim izgledom, bilo je pojedinaca koji su istakli da je bila privlačnija sa dužom kosom ošišanom na stepene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac)

Na društvenim mrežama je, takođe, popularna, a njene fotografije u bikiniju su izazvale pregršt reakcija, a samo neke su:

“Hapsi me i vodi me sa sobom“. “Da me takva policajka hapsi svaki dan bih zgrešio“. “Daj me privedi, veži me lisama”, “Vau, mamička”, “Prelijepa sirena!”, glasili su komentari, a sa zapažanjem jedne gospođe su se svi bili složili:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac)

“Čestitam gospođo, vratili ste figuru kao da i niste bili trudni, svaka čast!”

Na Instagramu je prati preko 160 hiljada ljudi, a Lidija je, zapravo, diplomirana pravnica, te i danas ulaže u obrazovanje i dalje usavršavanje.

Izvor: ATV