Princeza od Velsa pojavila se na proslavi rođendana kralja Čarlsa sa svojom djecom (Foot)

15.06.2024. - Aktuelno

Kejt Midlton vratila se danas javnom životu. Viđena je prvi put u javnosti nakon što se prije šest mjeseci pojavila na Božićnoj šetnji u Sandringemu, sa porodicom.

I nakon što je prije tri mjeseca rekla da boluje od raka. Viđena je u službenom automobilu sa djecom, Šarlot, Lujem i Džordžom sa kojima će se pojaviti na proslavi službenog rođendan kralja Čarlsa III u Londonu. Vidjećemo je kasnije na balkonu Bakingemske palate sa ostalim članovima dinastije.

Kišan dan za povratak Kejt Midlton koja bira izuzetno elegantnu i sofisticiranu odevnu kombinaciju u klasičnom koloritu. Moć njenog stila dolazi do izražaja, ali još nema njenog prepoznatljivog osmijeha.

Kejt Midlton na prvim slikama izgleda veoma ozbiljno kao i njena djeca. Šarlot i Luj nisu se viđali u javnosti šest mjeseci ne računajući rođednanske slike koje je objavila njihova mama. Kejt je upravo autor tih fotografija. I ne računajući sporan portret za Dan majki od 10. marta. Džordž je prije više nedjelja bio sa ocem Vilijamom na utakmici Aston Vile.

Kiša ne ometa veliki broj ljudi da se okupljaju u Londonu kako bi pružili podršku Kejt Midlton koja se danas vratila u javnost, tri mjeseca nakon što je rekla da boluje od raka i šest mjeseci nakon što se pojavila na Božićnoj šetnji u Sandringemu. Tu je i žena koja se nerijetko viđa sa kartonskom figurom princeze od Velsa. Tu su i oni koji protestuju protiv monarhije.

Nebo se u Londonu otvorilo dok su kraljevski obožavaoci podigli svoje kišobrane. Jasno je da kiša neće odvratiti publiku od gledanja ovogodišnjeg Trooping the Colour.

kejt princeza od velsa FOTO: TOLGA AKMEN/EPA

“Njeno današnje pojavljivanje je ključno jer je kraljevska porodica znatno oslabljena zbog dva starija člana koji se bore protiv raka. To je posebno značajno jer je od decembra nismo vidjeli na službenom angažmanu”, piše Žena Blic.

Jasno je, kako iz dirljive videoporuke u martu tako i iz izjave objavljene juče rekla, da je ona otporna. Biće to veoam značajano kao što će biti značajna i današnja rođendanska parada.Ona je vrlo posebna osoba sa mjestom u srcima svih nas – rekao je stručnjak za dvor Ričard Ficvilijams.

Podsjetimo, Kejt Midlton je 22. marta rekla da ima rak, a 16. januara je podvrgnuta operaciji zbog problema sa abdomenom.

Izvor: Srpska info