Konobarica „palila” šank, pa zapalila goste

24.03.2024. - Aktuelno

 Sedam osoba povrijeđeno je noćas u incidentu u jednom noćnom klubu u Karlovcu.

Kako piše Radio Mrežnica, konobarica je “palila” šank i to sa pićem koje u sebi ima 80 odsto alkohola i koristi se u koktelima.

Prema prvim informacijama, zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba što se vidi na snimci koja kola društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako šank “gori” zbog “ugođaja”, čuje se muzika i stihovi “… ove noći pijani”, a u jednom trenutku vatra zahvata nekoliko ljudi.

Zavladala je panika, a kako piše Radio Mrežnica, vrlo brzo stigla je policija, dok su povrijeđeni odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala.

Policija je potvrdila događaj i navela da su četiri osobe teško povrijeđene.

“Rano jutros oko 2.30 časova policija je zaprimila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u gradskom naselju Švarča u Karlovcu povrijeđeno više osoba. Na mjestu događaja obavljen je uviđaj kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše povrijeđene opeklinama koje se nastale uslijed nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje radnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i ozljeđivanja osoba za šankom”, kažu u policiji.

Dodali su da slijedi dalje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja.

Izvor: Glas srpske