Sutra promjenljivo oblačno i veoma hladno

09.01.2024. - Aktuelno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima, uz dnevnu temperaturu vazduha do osam stepeni Celzijusovih.

Responsive image

Tokom dana očekuje se postepeno razvedravanje, pa će poslije podne biti i sunčanih intervala, ali veoma hladno, a na jugu pretežno sunčano, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus 10 do minus šest, na jugu do jedan, u višim predjelima od minus 15, a dnevna od minus šet do jedan, na jugu do osam, u višim krajevima od minus sedam stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab vjetar, pretežno jeverni i sjeveroistočni, saopšteno je iz federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus 10, Kneževo i Han Pijesk minus pet, Sokolac, Čemerno i Bihać minus četiri, Kalinovik, Mrkonjić Grad, Bugojno, Gradačac i Sanski Most minus tri, Bijeljina, Srebrenica, Drvar, Sarajevo, Tuzla i Zenica minus dva, Ribnik, Srbac, Banjaluka, Šipovo, Doboj, Novi Grad i Prijedor minus jedan, Gacko i Livno jedan, Rudo dva, Višegrad i Foča tri, Mostar šest, Bileća sedam, Široki Brijeg osam, Trebinje i Stolac devet stepeni Celzijusovih.

Izvor:Agencije