Počelo suđenje Severini

07.11.2023. - Aktuelno

Počelo je suđenje pjevačici Severini Vučković za nametljivo ponašanje.

51.jpeg

Severinu je za nametljivo ponašanje optužila bivša direktorka Poliklinike za zaštitu djece i mladih, Gordana Buljan Flander.

Prema optužnici, Vučković je kod nje izazvala tjeskobu i uznemirenost.

Pjevačica se oglasila povodom suđenja, a zapitala se zašto žene kojima je slala poruke nisu samo blokirale njen broj.

“Dirnuli su mi u dite! I umjesto da me država zaštiti, evo dobila sam, od te iste države, optužnicu za djelo ‘nametljivog ponašanja’ jer sam nekim dvjema upletenim ženama slala sms poruke. Pa zašto mi nisu samo blokirale broj?” kazala je Severina i nastavila:

“Dotične gospođe pisale su glavnoj državnoj odvjetnici i tražile da se pozabave sa mnom i evo mene pred sudom. Umjesto da su one predmet istraga, moje prijave i prijave stotina drugih žena stoje godinama po ladicama pravosudnog bespuća.To je sve što ću reći. Suda se ne bojim, pucajte u prsa. Živio Rade Končar!” zaključila je pjevačica.

Tjednik Nacional objavio je 2021. prijeteće SMS poruke koje je Severina slala direktorki koja ju je i prijavila u jeku borbe za starateljstvo.

“Moje dijete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo”, “Stara šepava ružna babo”, “Sjedit ćeš i drhtat i trest se krivonoga kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dijete”, “Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će izaći van. Samo da stigne presuda”, “Napravit ću ti prosvjed ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima djecu iz škole kupi tko stigne, nego ću okupiti ljude na fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije…”, Severinine su poruke upućene direktorki koje je objavio Nacional. Klinger se, navodi nadalje isti nedjeljnik, zbog poruka obratila i ministru Davoru Božinoviću e-mailom navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije učinila te je napisala: “… ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umjesto upozorenja gospođi, morali slati brzojave sućuti”.

Izvor: Nezavisne