Dolazak ovdje je opravdan, vlast donosi nenarodne odluke

07.09.2023. - Aktuelno

Na platou ispred Narodne skupštine Republike Srpske već se okuplja veliki broj građana, kojima će se od 19 časova obratiti narodni poslanici i drugi funkcioneri stranaka koje predstavljaju opoziciju.

Građani kažu za “Nezavisne novine” da je “Skupština na otvorenom” dobar potez predstavnika opozicije, jer vladajuća većina na čelu sa SNSD-om konstantno donosi odluke koje su štetne za Republiku Srpsku.

Milan Bjeličić ističe da je parlament Srpske postao mjesto u kome se donose odluke koje predlaže samo jedan čovjek, a da svi poslanixi vlasti slijepo prate sve što on kaže.

“Oni 15 dana prije imaju pripremljene odluke, onda ih samo iznesu i usvoje, bez obzira na stavove opozicije. A ono što je najgore, za šta god dignu ruku, to ne poštuju, poput ovih posljednjih zaključaka”, navodi Bjeličić.

“Ja ih sve podsjećam da je narod glasao i za poslanike koji čine vlast, da ih predstavljaju u Skupštini, a šta oni rade, dižu ruku kad im je jedan čovjek kaže. Ako će tako stalno biti, onda ih narod nije trebao ni birati. To je sramota”, dodao je on.

Izvor: Nezavisne