FOX OUTLET: Vrhunske modne poslastice uskoro na novoj adresi | Bijeljina.com

FOX OUTLET: Vrhunske modne poslastice uskoro na novoj adresi

23.03.2023.

Jedini pravi Outlet centar u Semberiji “Fox Outlet” uskoro mijenja adresu.


U novom objektu uveliko traju radovi na uređenju enterijera. Ekipa, koja stoji iza ovog već prepoznatljivog imena u svijetu modnih znalaca u BiH, vrijedno radi na tome da u novom objektu sa puno emocija i entuzijazma obuhvati veliki dio poznatih svjetskih brendova, koje će prezentovati  kroz finalnu i pažljivo odabranu kolekciju ženske, muške i dječije garderobe i obuće, tako što će ih uokviriti uz savremeni i udobni ambijent.

 “Od sada ćemo biti bliži svim našim vjernim kupcima, koji se nađu u centru Bijeljine, dok šetaju ili provode slobodno popodne, ostatak dana mogu    uljepšati šopingom kod nas, na novoj adresi  Njegoševa 57.

Ono što možemo obećati da će se u našem novom prodajnom objektu odmah naći nova kolekcija koja stiže iz Italije, kao i da će povodom otvaranja biti dodatnih atraktivnih popusta”, poručuju iz Fox Outleta i podsjećaju da je trenutno, na staroj lokaciji, u toku veliko sniženje povodom preseljenja, o čijem tačnom datumu će vas portal Bijeljina.com  ubuduće  izvještavati. Instagram:Fox Outlet Bijeljina

Bijeljina.com