Ekskluzivni intervju sa radnikom na “Nešković” pumpi: Evo šta se dogodilo!

16.08.2022.
Nakon snimka, koji se proširio društvenim mrežama, a na kojem se vidi incident, ili bolje rečeno svađa i sukob radnika na benzinskoj pumpi “Nešković” u Bijeljini, i razgovora sa vlasnikom Draganom Neškovićem, donosimo vam integralni intervju sa radnikom sa slike.

Radnik sa Nešković pumpe objašnjava kako se razvijala situacija na snimku.
„Ja nisam uopšte radio na toj pumpi, radio sam do tada  u Crnjelovu, tu sam došao na deset dana da mijenjam kolegu koji je na godišnjem odmoru. Kada sam preuzeo smjenu kolega mi je rekao da ne rade pištolji za točenje goriva, što smo kasnije i prijavili nadležnima.
U međuvremenu na pumpu je došao Dragan Nešković i tražio da mu se natoči gorivo, i njemu sam prenio da pištolji  ne rade, on je rekao da nema veze, sačekaće dok neko to ne popravi .
I stvarno je bilo sve u redu. Neko je došao da to popravi za pola sata, ali to nije napravljeno kako treba. Pokušavali smo na dva auta da točimo, nije moglo, samo natoči do dvadeset feninga, na šta mi je Jovica  šef pumpe ipak sugerisao da rade, govoreći da nije problem u pištoljima, i pozvao me da uđem u pumpu jer me zove Dragan Nešković. Kada sam ušao drsko me pitao zašto čovjeku nisam nasuo gorivo, ne dajući da mu objasnim da pištolji ipak nisu popravljeni, ja sam rekao u redu, idem kući ne radim više kod vas i krenuo da izađem iz pumpe. Nakon čega se proderao da stanem i opsovao mi majku, ja sam nastavio hodati, i odjednom je pukla čaša pored mene, iznenadio sam se, kada sam se okrenuo vidio sam da Dragan trči i dere se da skinem majicu, nakon čega sam se presvukao i otišao kući“, navodi radnik pumpe N.Č.
S obzirom na to da je radio samo šest dana na pumpi nije imao ni ugovor o radu.
„Rečeno mi je da kada odradim tu obuku, da ću da potpišem ugovor, ali eto imao sam peh sa Draganom Neškovićem i do toga nije došlo“, tvrdi radnik pumpe.
U nastavku poslušajte kompletan intervju
Bijeljina.com
*Snimak je zabranjeno kopirati i distribuirati, te objavljivati bez pisane saglasnosti Bijeljina.com