Trojica dječaka nestala za dva dana u Hrvatskoj

11.01.2024. - Aktuelno

Prema informacijama hrvatske policije objavljenim na stranicama nestali.gov.hr, u posljednjih nekoliko dana u Hrvatskoj su nestala tri dječaka rođena 2009. godine, prenosi 24sata.hr.

Responsive image

Prvo je 7. januara nestao Ivan Šnajdar, koji se udaljio s adrese u Zagrebu. U trenutku nestanka na sebi je imo trenerku i bijelu majicu. Ivan ima smeđu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Visok je 162 centimetra.

Dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, takođe rođen 2009. godine.

Istog dana, u ponedjeljak 8. januara, u Zagrebu je nestao Patrik Geck, rođen 2009. godine.

Kako se navodi na stranici nestali.gov.hr, Patrik je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe.

Rođen je 2009. godine. U trenutku nestanka na sebi je imao crne pantalone, narandžastu majicu s kapuljačom, crnu jaknu i patike.

Navodi se kako Patrik ima prebivalište u Mokošici, boravište u Zagrebu te da se udaljio s adrese u Zagrebu. Nestanak se vodi u PU Zagrebačkoj.

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Izvor: Nezavisne