Donesena odluka o pokretanju opoziva gradonačelnika Bijeljine

11.01.2023. - Aktuelno

 Koalicija “Dogovor za Bijeljinu” jednoglasno je donijela  odluku o pokretanju procedure za opoziv aktuelnog gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, saznao je portal “Bijeljina.com” od nekoliko predstavnika političkih stranaka koje djeluju u Koaliciji “Dogovor za Bijeljinu”.

Kako smo od njih saznali, u utorak naveče održan je prošireni sastanak Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina i na tom sastanku jednoglasno je usvojena odluka da se, u skladu sa zakonom, pokrene procedura opoziva gradonačelnika Petrovića.

U raspravi je istaknuto, što je usaglašeno i kao jedinstven stav, da su se stekli uslovi da se pokrene opoziv gradonačelnika Petrovića, u skladu sa zakonskim propisima. Saglasnost na ovu odluku dao je prošireni sastav Gradskog odbora SNSD-a sa svim mjesnim odborima. 

Koaliciju “Dogovor za Bijeljinu”, osim SNSD-a, još sačinjavaju SDS Semberija, DEMOS, SP, Ujedinjena Srpska, Pokret za Bijeljinu, Republička stranka Srpske, SDA, a priključili su im se i odbornici DNS-a i NPS-a, praktično, 25 od ukupno 31 odbornika u Skupštini grada Bijeljina.

Bijeljina.com