Nakon 35 godina sastali se Schwarzenegger i DeVito, glavni glumci hit komedije Blizanci

03.01.2024. - Aktuelno

Arnold Schwarzenegger objavio je na svom Instagram profilu fotografiju s legendarnim Dannyjem DeVitom, a fanove koji su ih gledali u filmu “Blizanci” oduševio je njihov ponovni susret.

Responsive image

Arnold je pozirao u društvu legendarnog glumca Dannyja DeVita i njegove kćeri Lucy DeVito, a fotka je mnoge podsjetila na komediju iz 1988. godine “Blizanci” u kojoj su zajedno glumili.

Nakon sjajnog filma ”Blizanci”, Arnold i Danny planiraju napraviti i nastavak filma – projekt je u izradi već neko vrijeme, ali odgođen nakon što je reditelj originalnog filma Ivan Reitman preminuo u 75. godini u februaru 2022.

Reitman se trebao vratiti u nastavak, u kojem bi braća otkrila da su trojke pa bi se tako i novi nastavak zvao “Trojke”.

Bilo je natpisa koji su sugerirali da će se Eddie Murphy pridružiti glumačkoj ekipi nastavka, a nedavno je Tracy Morgan navodno trebao preuzeti tu ulogu.

”Reitman je to jako želio učiniti. Ja sam to jako želio učiniti. Danny DeVito je to silno želio učiniti. Ali kad je Reitman preminuo, njegov sin odlučio je sve obustaviti”, rekao je nedavno Arnold.

Ipak, fanovi neće ostati razočarani jer je Arnold otkrio da radi na novom filmu s Dannyjem.

Izvor: Klix