Šefica iz BiH radnici poklonila mercedes

06.06.2024. - Aktuelno

Jedan običan radni dan Dražana Palac iz Gruda, kao i njena porodica pamtiće do kraja života.

Naime, nakon povratka s posla ispred kuće ju je dočekao novi automobil s mašnom, a sama kaže da je takav automobil oduvijek sanjala.

Za iznenađenje života zaslužna je vlasnica fitnes centra u kojem Dražana radi kao trener. S ponosom i biranim riječima govori o svojoj Draži, a za “” podijelila je iskrene motive.

“Draža je neko ko je bio uz mene kada nisam imala ništa. Skupa smo bile čistačice, bila je moja klijentkinja, moj radnik i moj prijatelj. Mogla sam je nazvati u ponoć i računati na nju. Ona je jedna neiskvarena ljudina, neko ko je uvijek uz mene i vraća mi vjeru da još uvijek ima dobrih ljudi, iskreno dobrih. Sretna sam što mogu biti njen prijatelj i što je uz mene. Znala bi onako skromno spomenuti kako joj je upravo ovaj automobil želja i kako će ga jednom kupiti. Odlučila sam joj ga pokloniti u znak zahvalnosti za sve što ona daje meni. I vjerujte, koliko god da je Draža bila sretna ja sam još sretnija kad sam vidjela njene iskrene suze radosnice i kad me zagrlila srcem”, priča Ilijana Bodlović, vlasnica fitnes centra.

“Sreća se zaista umnožava dijeljenjem! Auto je ništa u poređenju s neprocjenjivim darom ljudi kao što je moja Draža. Želim joj puno srećno pređenih kilometara uz poruku da ću uvijek biti tu za nju, baš kao što je i ona za mene”, kazala je za “hercegovina.info” Ilijana Bodlović, svima vjerojatno poznatija kao Ani.

Šok u Grudama

“To je meni stvarno bio šok. Nisam ništa očekivala i tu je bio umiješan moj momak koji je sve s njima spremao, a ja nisam baš ništa očekivala. Oni su meni rekli da će mene momak kao zaručiti i da će tu biti iznenađenje kod Novog života gdje mi inače treniramo. Ja kad sam došla uopšte nisam vidjela auto nego ekipu, prvo sam njih ugledala. Onda sam vidjela automobil koji mi je san snova i želim ga već 7-8 godina kupiti, meni je to san snova”, kazala je Dražana Palac, nova vlasnica novog mercedesa.

Nije posumnjala ni u jednom trenutku.

“Ni u jednom slučaju nisam posumnjala da mi prave neko iznenađenje. Ni u najluđim snovima, ni 0,1%”, kaže za pomenuti portal Dražana, koja već šest godina radi u navedenom fitnes centru.

Za cijelu situaciju ima samo riječi ogromne zahvalnosti, a posebno naglašava prijateljstvo sa svojom ‘šeficom’ s kojom je u međuvremenu postala i prijateljica.

“Mi se znamo sad već dosta dugo. Kad je ona krenula s projektom, ja sam kod nje išla na treninge i onda se njoj svidio moj način rada pa mi je ponudila da budem fitnes trener u klubu”, zaključuje evidentno ushićena Dražana koja je dodala da je mama s kolegama na poslu plakala od sreće, a da je tata saznao tek naveče i nije mogao zaspati od uzbuđenja.

Izvor: ATV