Klub Hell otvara svoja vrata- Stiže Sloba Vasić

27.05.2023. - Aktuelno

Uzbudljive vijesti stižu iz Bijeljine, u petak, 2. juna, otvara novi klub Hell koji će biti smješten u objektu Motel Neno u ulici Majevičkih brigada 14. Otvaranje kluba obećava vrhunsku zabavu uz specijalnog gosta večeri – Slobodana Slobu Vasića. Očekuje se da će klub Hell postati omiljeno odredište noćnog provoda u gradu.

Domaćin kluba Hell izrazio je svoje uzbuđenje povodom otvaranja i izjavio:

“Ponosni smo što možemo predstaviti klub Hell u Bijeljini. Ovaj klub je rezultat našeg predanog rada i želje da stvorimo mjesto gdje će se ljudi dobro zabavljati i kreirati nezaboravne uspomene. Sa Slobodanom Slobom Vasićem kao specijalnim gostom večeri, uvjereni smo da će otvaranje biti nezaboravno!”

Osim spektakularnog otvaranja, klub Hell će svake srijede i nedelje organizovati kafansko veče, pružajući gostima priliku da uživaju u autentičnom kafanskom ambijentu i dobroj muzici. Već u nedelju 4. juna gostuje Dejan Aličić, a 7. juna klub će ugostiti popularnu pjevačicu Dušicu Milojević, što garantuje nezaboravnu atmosferu i vrhunski provod i sve to uz S orkestar.

Građani Bijeljine su s oduševljenjem dočekali vijest o otvaranju kluba Hell. Izdvajamo jedan od komentara na najavu o otvaranju:

“Konačno imamo novo mjesto za provod u našem gradu. Siguran sam da će klub Hell donijeti novu dimenziju noćnog života u Bijeljini. Jedva čekam da doživim otvaranje i budem dio te energije!”

Ulaz u klub Hell je besplatan, a vrata će se otvoriti u 22 časa u petak, 2. juna.

Svi ljubitelji dobrog provoda su pozvani da se pridruže i dožive nezaboravnu noć u novom klubu koji obećava vrhunsku zabavu i izvanredne nastupe poznatih izvođača.

Bijeljina.com