Udario dijete u marketu jer je bio nervozan

20.02.2024. - Aktuelno

Zaprepašćujuće nasilje snimljeno je u jednom supermarketu u Beogradu – stariji muškarac udario je dječaka u glavu i zaprepastio korisnike društvenih mreža. Majka dječaka sa snimka objasnila je situaciju u poruci koja je objavljena na Instagramu i upozorila ostale roditelje.

Responsive image

Kako ona navodi sina je poslala da kupi sladoled, nakon čega je, prema njenim navodima, starija žena počela nervozno da gura dijete na kasi i tu nastaje problem u koji se kasnije uključuje njen muž.

“Zamislite, pošaljete dijete da kupi sladoled i dok je završavao sa plaćanjem na kasi nervozna žena ga gura i bijesno govori da se pomjeri i da pomjeri trotinet koji je bio pored njega, jer je ona bila sljedeća na redu. On joj govori ljubazno da će se pomeriti samo da uzme kusur i sladoled. Na scenu nastupa njen muž koji govori djetetu da će mu isčupati uši, na šta mu on odgovara “Zbog čega ćete da mi isčupate uši?”i odlazi sa svojim drugom ka izlazu. Međutim muškarac ih je on pojurio i ispred marketa uhvatio moje dijete za kragnu uz riječi “Kome ćeš ti da odgovaraš?” i počeo da mu zavrće uvo. Moj sin mu je rekao da ga ostavi na miru i da će ga prijaviti, tada ga je čovjek udario posred uveta. Djetetu još zuji u uhu. Obezbjeđenje je bilo tu i kao smirilo situaciju, a muškarac se izvinio djetetu uz riječi “Izvini nešto sam nervozan”. Е samo da te obavijestim da sam sad ja mnogo nervozna! Drug je od straha uzeo telefon da usnimi čiku i uhvatio nemili događaj, hvala mu! Djeca su bila preplašena! Čuvajte djecu”,napisala je zabrinuta i veoma bijesna majka.

O tome šta se tačno dogodilo na kasi, u i ispred supermarketa, kao i koje su riječi razmjenjivali sukobljeno dijete i stariji čovjek možemo da pročitamo samo iz objave na Instagramu.

Ipak, ono što se kasno vidi jeste da muškarac udara dječaka dok on drži svoj trotinet i sladoled ispred marketa

Izvor: ATV