Dnevni horoskop za 17.04.2024.

17.04.2024. - Aktuelno

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

OVAN

Dnevni horoskop za 17. april 2024. godine navodi da vaša nedjelja nije išla kako treba do danas, ali od sredine sedmice sve se mijenja! Dobijate dobre vijesti vezane za projekat na poslu, koji vas živcira već neko vrijeme. Osoba na koju mislite danas će se javiti.

BIK

Vaš dnevni horoskop upozorava na premor, koji bi mogao da utiče na vaše odluke. U ljubavi se dvoumite, ali kao da trenutno nemate mentalne snage da prelomite. Pazite da ne pretovarite stomak.

BLIZANCI

Dnevni horoskop za 17. april 2024. godine vam poručuje da više vjerujete u sebe. Neko vam je rekao nešto što vam je poljuljalo samopouzdanje, ali umjesto da sumnjate u sebe, bilo bi dobro da posumnjate u iskrenost te osobe i njene prave motive. Popodne se odmarajte.

RAK

Danas će neko pokušati da vas iznervira, ali ne dozvolite da uspije u tome. U ljubavi vam sve ide glatko, ali kao da ovih dana razmišljate o nekoj osobi iz prošlosti i maštate “šta bi bilo, kad bi bilo”. Moguć je blagi pad energije popodne.

LAV

Danas pucate od samopouzdanja, ali malu frustraciju doživljavate zbog toga što osoba do koje vam je stalo nije tu da to vidi. Dobijate odličnu ideju za posao sa strane, ali su vam potrebni ljudi koji bi vam pomogli da je ostvarite. Ako vježbate, danas pripazite na zglobove.

DJEVICA

Pucate od kreativnog naboja, vaš stvaralački duh isplivava na površinu. Potrebno vam je da se kreativno iskažete, ali razmislite šta time pokušavate da sakrijete, ili da ga natjerate da izađe na vidjelo. Naše emocije ponekad progovaraju i kroz naše ruke i djela koja stvaramo.

VAGA

Dnevni horoskop za 17. april 2024. godine poručuje vam – danas neka sve bude u znaku dobrog provoda! Uradite samo ono što morate, a sve ostalo “prebacite” za sutra. Nije danas dan za preopterećenje obavezama, već za prikupljanje snage. Budite nježniji prema partneru.

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop vam savjetuje da budete oprezni u saobraćaju i na ulici, nećete biti najspretniji danas. Fokus vam luta, misli su na sve strane i ne smijete da se dovedete u opasnost. Da li je osoba koju ste nedavno upoznali izazvale leptiriće u stomaku, i romantične snove usred dana?

STRIJELAC

Strijepite od nekog susreta danas, moguće je da je u pitanju poslovni sastanak, ali nemate razloga za brigu. Dnevni horoskop vam najavljuje uspjeh i sreću, odličan je dan za nove početke! U ljubavi, pomalo ste melanholični i potrebno vam je nešto da vam skrene misli.

JARAC

Dnevni horoskop za 17. april 2024. godine najavljuje vam konačno poboljšanje finansijske situacije. Slijedi vam neočekivani dobitak, moguće da je u pitanju vraćanje nekog duga na koji ste zaboravili, ili ste ga već “otpisali”. Partner je izuzetno pažljiv i priprema vam iznenađenje!

VODOLIJA

Danas imate mnogo samopouzdanja, samo pazite da ga ne bude previše. Osjećate se sjajno po pitanju svojih mogućnosti, kapaciteta, ali i fizičkog izgleda. Iskoristite tu šansu i priđite osobi koja vam se dopada, ali pripazite u komunikaciji sa drugim ljudima, nekima može da smeta kada neko u njihovoj blizini previše “blista”.

RIBE

Dnevni horoskop za 17. april 2024. godine vam kaže da budite oprezni u flertu koji traje već neko vrijeme. Da li je to baš ono što želite, u bilo kom smislu? Dobro procijenite kako izgleda vaše vrijeme sa tom osobom. Zvijezde kažu da tu nema nikakve dubine, ali ako želite samo proljećnu avanturu, budite slobodni da zakoračite u nju.

Izvor: Mondo