Osvanuo snimak iz restorana, bivša teniserka i njen suprug uživaju (Foto)

04.11.2023. - Aktuelno

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Šavjnštajger trenutno borave u Beogradu gdje se, sudeći po snimcima iz provoda, ludo zabavljaju.

129.jpeg

Naime, bivša teniserka i njen suprug trenutno su na odmoru sa djecom u Beogradu, a koriste svaku priliku da uživaju u Beogradu.

Ana Ivanović se veseli
FOTO: GASTROMAGICIAN/INSTAGRAM SCREENSHOT

Ana je željela da svom suprugu pokaže kako izgleda noćni život u Beogradu o kojem se priča svuda po svijetu, a njemu se očigledno veoma dopalo jer nije prestajao da igra tokom čitave večeri.

Ana Ivanović se veseli
FOTO: GASTROMAGICIAN/INSTAGRAM SCREENSHOT

Njih dvoje su izašli u poznati restoran sa prijateljima na grčko veče, a Ana je u jednom momentu ispoštovala grčki običaj i počela da lomi tanjire.

Sa njima su bili i Anin brat Miloš Ivanović i njegova supruga Dragana Džajiić, koji su se zajedno veselili.

Inače, proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović uživa u skladnom braku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim je u maju ove godine dobila treće dijete.

Ana je uvijek isticala da ona i njen suprug vole da drže svoju privatnost daleko od očiju javnosti.

“Volimo da držimo do privatnosti i da zaštitimo djecu. Oduvijek sam bila introvertna i volim da imam svoju privatnost. Kroz godine sam imala osjećaj da su se moje riječi prenosile na pogrešan način. Nisam imala strah od kamere, ali nikada se pred njima nisam osećala prijatno” , rekla je nedavno bivša teniserka.

Izvor: Srpska info