Obrazovni centar Cerovac vrši upis novih polaznika

30.08.2023. - Društvo

Ukoliko tražite školu koja će vam pružiti motivaciju i kvalitetnu nastavu te na zabavan način približiti strani jezik i kulturu, potražite OC Cerovac Bijeljina koji uspješno posluje već 20 godina, gdje je u toku upis na kurseve stranih jezika.

Škola je poznata po metodi koju su sami razvili i stručnim profesorima, koji poseban naglasak stavljaju na komunikaciju i interakciju s polaznicima.

Programi  za sve uzraste

U sklopu svoje ponude OC Cerovac Bijeljina nudi standardne kurseve engleskog i njemačkog jezika za djecu, omladinu i odrasle na svim nivoima, od predškolskog do C2 (proficiency) nivoa,  kaže Tanja Blagojević, profesor engleskog jezika i književnosti.

„Osim standardnih kurseva nudimo i individualne časove, intenzivne i specijalističke kurseve (za medicinske radnike, bankare, ugostiteljsko-turističke radnike…) i konverzacijske kurseve kao i školski program za osnovnu i srednju školu za engleski i njemački jezik. Vršimo i pripremu kandidata za polaganje međunarodno priznatih ispita (Cambridge ispiti, TOEFL, IELTS, GOETHE i OSD)“, ističe Blagojevićeva.

U OC Cerovac svake godine organizuju polaganje Cambridge ispita za osnovce, srednjoškolce i odrasle, a prolaznost polaznika na ovim ispitima je od 98 – 100%.

„Želim da naglasim da smo u kontinuitetu nekoliko godina dobijali priznanje Big Provider od strane Cambridge centra zbog velikog broja polaznika koji su polagali međunarodne ispite i ostvarili prolaznost od 100%.  Polaganje ovih ispita je od velikog značaja za sve generacije a posebno za mlađu djecu, jer im pruža samopouzdanje i motiviše ih za dalje učenje. Sticanjem Cambridge diploma, polaznicima se otvaraju još jedna vrata koja će im u budućnosti pomoći kako u privatnom tako i na poslovnom putu.

Takođe, držimo časove i u područnim školama. Trudimo se da učenje jezika bude pristupačno svoj djeci kako u gradu tako i u selima“, naglašava Blagojevićeva.

OC Cerovac Bijeljina osim kurseva jezika, nudi i usluge prevođenja sa ili bez pečata sudskog tumača za engleski i njemački jezik.

Razvijanje intelektualne sposobnosti, uz mentalnu aritmetiku

Takođe, u sklopu škole, nude i druge programe:

Arhimedes – škola matematike za djecu do V razreda osnovne škole; predavač je profesor razredne nastave Dragana Skočajić koja je i magistar metodike matematike za osnovnu školu. U nastavi se koriste materijali matematičkog društva Arhimedes iz Beograda, te metode mentalne aritmetike i NTC metode.

DOK – dječiji obrazovni kutak; ovaj program je kreiran tako da djeca na zanimljiv i njima prilagođen način usvajaju osnovna znanja iz srpskog jezika, matematike, poznavanja prirode i društva kao i engleskog jezika. Ovim programom djeca razvijaju motoričke sposobnosti i logička razmišljanja kroz igru i njima prilagođene vježbe. Program je namjenjen djeci uzrasta od 4 godine do II razreda osnovne škole. Časovi su 2 puta sedmično po 60 minuta. U nastavi se koriste metode NTC, mentalne aritmetike i Montesori programa.

Iz OC Cerovac  Bijeljina podsjećaju  da su jedini u regiji iz oblasti obrazovanja dobili priznanje „Stvaratelji za stoljeća“ za posebnu inicijativu u poduzetničkom stvaralaštvu u srednjoj i jugoistočnoj Evropi za 2018.

Ovo je pravo vrijeme za učenje stranih jezika.

UPIS JE U TOKU!  Nastava počinje 11.9.2023.

Dodatne informacije možete dobiti na društevnim mrežama Obrazovnog centra Cerovac facebook.com/occerovac.bijeljina ,instagram.com/cerovacbijeljina/ ili  na tel: 055 209 95

Bijeljina.com