Djevice, možete da se opustite, Jarčevi, vikend provedite sa prijateljima

11.11.2022. - Društvo

Šta nam donosi vikend horoskop?

Ovan
Napetost vas polako popušta okrenite se ljudima koji vam ulivaju povjerenje i ljubav. Dane vikenda posvetite njima.

Bik
Opšte stanje u vašem životu nije zadovoljavajuće. Bilo šta što pokušate izazove još veću traumu. Polako, pritajite se i nemojte donositi bitne odluke. Posle vikenda stanje se popravlja.

Blizanci
Vaš ubrzani način razmišljanja drugima izazova paniku. Morate da spustite loptu i da razumijete druge. Vikend vam donosi lijepe vesti u krugu porodice.

Rak
LJubav i porodični dom vam uliva sigurnost. Radna nedelja je bila stresna. Vaš restart je vaš dom. Dane vikenda posvetite svojim najbližima.

Lav
Radite stvari koje vas čine srećnim. Međutim, pojedinim ljudima u okruženju to smeta. Ne obazirite se i radite kako vama odgovara. Vikend nastavite sa tom energijom.

Devica
Zadovoljni ste svojim uspjehom za ovu nedelju. Sada možete da se opustite i da vikend provedete kako vama odgovara.

Vaga
Stvari na poslu se mijenjaju i vi se ne osjećate prijatno. Previše stvari se očekuje od vas i kratki su rokovi. Za vikend pokušajte da se odmorite jer će vam trebati snaga za novu radnu nedelju.

Škorpija
LJubav vam zadaje probleme. Razmislite za vikend šta ćete dalje. Slobodne očekuje zanimljivo poznanstvo za vikend.

Strelac
Kod vas je naizgled situacija ok. Međutim, balon samo što nije pukao. I treba da pukne jer će se onda otvoriti nova vrata.

Jarac
Ovaj vikend provedite u druženju sa prijateljima jer vas očekuje dosta lijepih stvari.

Vodolija
U porodici se dešavaju promjene koje nimalo nisu prijatne. Od vas se očekuje da napravite prvi korak. Zastanite i razmislite da li je to zaista potrebno. Vikend posvetite sebi i svom tijelu, jer vam je to prijeko potrebno.

Ribe
Prijatelj traži životni savjet od vas. Nemojte brzati sa odgovorom. Za dane vikenda se posvetite njemu i budite jasni i precizni u komunikaciji.

 

izvor:magazin.novosti/FOTO:Ilustracija