Udate žene kad su vidjele šta piše bile su u čudu (FOTO)

10.10.2023. - Zanimljivosti

U saobraćaju treba svi da budemo ozbiljni i primjereni, ali često se, nažalost, susrećemo sa mnogo nervoze, opasnosti i stresa.

udate___ene_kad_su_vidjele___ta_pi__e_bile_su_u___udu__foto_138.jpeg

To nije baš neki prostor za šalu i zabavu, ali Valjevci ne bi bili Valjevci kada nam bar na neki način ne bi izvukli osmijeh na licu.Tako su naletjeli na jednog koji ima nekoliko nalepnica zalepljenih na kolima i zaplakali smo od smijeha.

FOTO: RINGIER
FOTO: RINGIER

Naime, jedno sasvim obično zaustavljanje na semaforu pretvorilo se u trenutak koji je potpuno preokrenuo dan nabolje. Mada, možda se neko i pronašao utvrđenim zbog ovog natpisa, ali na vama je da procijenite šta ima više smisla, prenosi Žena Blic.

“bmw” se zaustavio ispred sa valjevskim tablicama i imali smo šta i da vidimo. Iznad registracije je zelenim, upečatljivim slovima ispisano “MILF hunter” što u slobodnom prevodu znači “lovac na majke s kojima bih spavao” (da se ne izrazimo vulgarnije, znamo svi šta je MILF).I da, možda nekome djeluje pomalo prostački imati tako nešto iznad tablice, ali s druge strane, koliki car moraš da budeš da bi to zapravo i uradio?

Ko voli malo masnije šale, sigurno se uhvatio za stomak. Na staklu iznad gepeka, takođe je zalijepljena naljepnica sa figurom žene sa velikim oblinama i ispisanim istim tekstom.

Vidimo razne naljepnice u sličnom maniru zalijepljene na zadnjem dijelu njegovog auta i realno, a kako se ovo ne sreće svakog dana, zašto se ne bismo nasmijali malo u čudu?

Izvor: Srpska info