Napravio bazen od drvenih paleta

11.06.2022.

Pokazalo se da je izum još uvijek u fantastičnom stanju skoro mjesec dana kasnije – i lako može da drži oko 11.000 litara vode.

Kejleb Harison (Caleb Harrison) iz Tenesija postao je hit na TikToku nakon što je za samo 12 sati izgradio potpuno funkcionalan bazen u svom dvorištu. Koristio je nekoliko drvenih paleta i ceradu.

Kejleb je riješio da pobijedi ljetnu vrućinu – pa je sam napravio bazen u kom će se sa suprugom opuštati tokom najtoplijih mjeseci.

U želji da uštedi novac, smislio je plan za “napravi sam” bazen za koji mu je bilo potrebno oko 120 eura.

Na video snimku koji je snimila Kejlebova supruga, vidi se proces pravljenja bazena od paleta.

Prvo je od njih napravio ivice bazena, a onda je dodao ceradu koja je postala dno.

Mnogi su bili sumnjičavi prema ovom projektu – ali uslijedili su novi snimci iz samog bazena, koji je očigledno potpuno funkcionisao.

@organizedhomeandlife Pool update! Filtration system is in and working!!! Tune in every evening for a live of him working on it. #pool #diy #summer #palletproject ♬ original sound – Kayla Harrison

Pokazalo se da je izum još uvijek u fantastičnom stanju skoro mjesec kasnije – i lako može da drži oko 11.000 litara vode.

Kejleb je upotrijebio 14 paleta i pobrinuo se da pronađe one koje su napravljene od hrasta ili oraha kako bi bile jače.

“Palete od bora su lomljivije. Koristio je nosače za povezivanje svih paleta, u osnovi praveći zidove, a zatim je fleksibilne, ali izuzetno čvrste metalne trake, koje se inače koriste za ojačavanje krovova protiv uragana, pričvrstio po uglovima”,ispričala je njegova supruga. Za podlogu smo koristili plastične parne barijere, a zatim smo dodali plavu ceradu da bi dobili utisak plavog bazena”, dodala je supruga.

Ona kaže da ne vjeruje da je bazen njenog muža tako izdržljiv.

“Plivamo u njemu skoro svaki dan i pravili smo nekoliko žurki. Uprkos tome što niko u to ne vjeruje, možete da skočite sa ivice i neće se slomiti”, rekla je Kejlebova supurga.

Izvor:Agencije/Foto:Tiktok